НОВИНИ



У ДП «ДержавтотрансНДІпроект» затверджено політику щодо запобігання та протидії корупції

В рамках впровадження на Підприємстві національного стандарту ДСТУ ISO 37001:2018 (ISO 37001:2016, IDT), в ДП «ДержавтотрансНДІпроект» затверджено політику щодо запобігання та протидії корупції.

Політика щодо запобігання та протидії корупції ДП «ДержавтотрансНДІпроект» демонструє і висловлює волю керівництва та трудового колективу підприємства щодо своєї принципової позиції про нульову терпимість до корупції як явища, що є незаконним та таким, що порушує моральні і етичні принципи здійснення підприємницької діяльності, наносить матеріальну та репутаційну шкоду. Ця Політика є основою для формування нормативно-правових актів ДП «ДержавтотрансНДІпроект», а також запорукою того, що розвиток Підприємства, надання послуг та підтримання стосунків з діловими партнерами буде здійснюватися відповідно до принципів ведення бізнесу та міжнародних стандартів.

Закликаємо представників усіх заінтересованих сторін, під час замовлення (отримання) чи надання послуг, враховувати зобов’язання щодо нульової толерантності до будь-яких проявів корупції.

politika

На головну сторінку

Оновлено 12.04.2023.