НОВИНИ


Шановні колеги, фахівці, дорогі друзі!

Дозвольте привітати вас із професійним святом – Днем працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства України. День автомобіліста і дорожника встановлено Указом Президента України ще в 1993 році. Вже майже три десятиліття в останню неділю жовтня його святкує вся країна. Адже складно навіть уявити побут сучасної людини без автомобільного транспорту. Численна армія професіоналів забезпечує життєдіяльність кожного населеного пункту. Наша праця має велике значення для функціонування всіх галузей економіки.

Ми наполегливо дбаємо про транспортну мережу, що пов'язує всі куточки нашої Батьківщини, а Україну єднає зі світом. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, від стану яких залежить своєчасність забезпечення потреб кожної людини.

Для нас у пріоритеті – комфорт і безпека громадян, злагоджена робота перевізників, розвиток транспортних технологій. Понад 90 років діяльність державного підприємства «ДержавтотрансНДІпроект» спрямована на вдосконалення наукової, технологічної та правової бази автомобільного транспорту України. Наше підприємство є провідним українським державним інститутом в імплементації міжнародних угод щодо автомобільного транспорту до законодавства України. Нашою метою є налаштування курсу на європейську інтеграцію у сфері автомобільного транспорту.

«ДержавтотрансНДІпроект» надає великий перелік різноманітних послуг – від ідентифікації та технічного огляду автівок до видання і контролю обігу карток для цифрових тахографів.

Діяльність нашого інституту має загальнодержавне стратегічне значення задля регулювання автотранспортної галузі України.

З нагоди професійного свята хочемо побажати кожному з колег міцного здоров'я, нових трудових здобутків, безаварійного руху, чудових доріг і надійної техніки! Нехай усюди для вас горить зелене світло!


Колектив ДП «ДержавтотрансНДІпроект»


На головну сторінку


Оновлено 29.10.2021